Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Forlenges til 10. Mai

| Ingen kommentar
Den spanske regjeringen vil spørre parlamentet om en ytterligere forlengelse av unntakstilstanden til den 10. mai. I utgangspunktet gjelder dette nå til og med den 26. april, men den spanske radiokanalen Cadena SER melder nå i dag at ønsket om forlengelsen vil bli lagt fram for parlamentet neste onsdag, og at det trolig blir godkjent.

Dette er vel egentlig som forventet. Frankrike har allerede forlenget karantenen til den 11. mai, så at Spania følger etter er ikke akkurat noe sjokk for noen. Det skal nevnes at dette fortsatt ikke er formelt bestemt enda, men alt tyder i hvert fall på at vi sitter inne i hvert fall fram til den 10. mai.

På Kanariøyene snakkes det om en gradvis nedtrapping av portforbudet, som første region i Spania muligens sammen med Balearene, men her er det enda ingen nyheter som er offisielle. Forslagene går på at barn skal kunne gå ut en time per dag for å få sol og frisk luft, og at voksne skal kunne ha muligheten til å trene/gå tur utendørs en times tid per dag. Det er snakk om at dette skal skje etter den 26. april, men det kan godt hende at ingenting skjer her eller før den 10. mai.

Spania har så langt over 170.000 personer som er smittet av viruset og over 18.000 dødsfall. På Kanariøyene er tallene 1.975 og 104, av de laveste i hele landet.
Del denne posten med andre :