Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Vaksineringen i full gang

| Ingen kommentar


Selv om smittetrykket øker på Gran Canaria, er antall innleggelser og dødsfall kraftig redusert. Vaksineprogrammet rykker fremover i rekordfart. I dag vaksineres Frode (46) grunder og blogger for Ferie på Gran Canaria.

 

Frode forteller om at svært effektivt apparat rundt vaksineringen på tross av lange køer, og viser stolt frem det eneste synlige beviset på dagens begivenhet, en liten bomullsdott! "Jeg ser frem til å treffe mange glade turister utover høsten", forteller Frode i skyggen av en palme.

 

Gran Canaria glittrer som vanlig midt i Atlanteren på tross av få besøkende turister. Frode er ikke den eneste som forventer storinnrykk til høsten. I takt med at antall personer som er fullvaksinerte, stiger kurven på bookende flybilletter og hotellrom. Nå har 1.395.000 av de bosatte på Kanariøyene fått minst en vaksinedose, noe som tilsvarer 71,2 % av befolkningen.

 

For den som lengter etter en solfull strand finnes det derfor håp i tunellen. "Ses til høsten" avslutter Frode og legger ved link til den som er solsugen, og vil booke et hotellrom.

Klikk for for å finne et ledig hotellrom eller en leilighet

Skribent og bilde: Louise Vangsvik

Del denne posten med andre :