Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sjokkerende bivirkninger pga vaksine!

| Ingen kommentar


Du vill ikke tro det!!! Alvorlige bivirkninger av vaksine som er tatt på Gran Canaria. 

 

Til alle våre faste lesere av Ferie på Gran Canaria der hjemme i Norge. Som dere nå vet av dagens tidligere innlegg fikk Frode (46) grunder og blogger sin første dose med vaksine tidligere i dag. Etter å ha motatt flere bekymrede meldinger fra våre lesere, har vi nå valgt å gå ut med en oppdatering, knyttet til Frode´s helsesituasjon, samt aktuell værmelding.

 

Injeksjonen i formiddag gikk nesten helt smertefritt men nå i ettermiddag har Frode utviklet flere alvorlige bivirkninger på grunn av vaksinen.

 

Frode gir utrykk for å ha et ømt område rundt stikket … « minner nesten om manneinnfluensa» sier Frode og stryker seg over det ømme området på armen. I tillegg forteller Frode om et akutt behov for vaniljeis med sjokoladesaus.

 

Det eneste synlige beviset på dagens hendelser, den lille bomullsdotter har han fjernet forsiktig med lunket såpevann for å unngå unødvendig smerte. Og så med dette vekk fra kjerringrådet om å rive av plasteret fort å galt. Til tross for ubehagelighetene rundt bivirkningene stiller Frode seg enda positiv til vaksineringsprogrammet og forsikrer alle om at dette skal han komme seg gjennom. Han regner med å være i topp form til høst sesongen starter. Ang. værmeldingen, så er det fortsatt sol...

Velkommen på ferie til Gran Canaria, klikk her for å booke hotell.

 

Skribent og bilde: Louise Vangsvik

Del denne posten med andre :