Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Turister allerede i sommer?

| Ingen kommentar
Turistgruppen Tui er overbevist om at det i sommer vil være være mulig å reise på ferie til Spania og mener at både Balearene og Kanariøyene vil gjøre sitt beste for å gradvis gjenåpne sine flyplasser og hotell. Den største turoperatøren i Europa verdsetter både Spanias fremgang i kampen mot pandemien og handlingene fra myndighetene, spesielt regionale myndigheter, for å fremme turisme.

"Jeg antar ikke at ferier på Mallorca eller Gran Canaria er utelukket, snarere tvert imot. Spesielt de siste ukene har Spania gjort store fremskritt i kampen mot infeksjonen, og situasjonen stabiliseres mer og mer," sa Leder for Tui i Tyskland, Marek Andryszak, i et intervju med RTL-mediekonsernet.

Han refererte til de regionale "store forskjellene", for eksempel mellom Madrid og øyene, mens han var overbevist om at den spanske regjeringen og spesielt de regionale myndighetene på Balearene og Kanariøyene vil gjøre alt for å gradvis åpne flyplasser og hoteller .

På den annen side påpekte han at feriereiser, i stedet for å være dyrere, vil ha en tendens til å bli billigere, siden for tiden mange av infrastrukturene er tomme og hvis det fremdeles er faste kostnader, vil "i det minste bli gjort forsøk på å dekke variable kostnader.""Reiseprisene vil heller falle, heller enn å stige," sa han. I tillegg til dette er at kundene kan avbestille reservasjonen uten ekstra kostnad opptil 14 dager før turen og få tilbake det som ble betalt, sa han.

Spania kunngjorde denne uken at den vil bruke en 14-dagers karantene til reisende som kommer fra andre land. Men helseministeren Salvador Illa, sa i dag at denne trolig ikke vil være gjeldene etter at Alarmperioden (Estado de Alarma) er over. Denne gjelder enn så lenge til den 24. mai, men det diskuteres nå om det skal forlenges til slutten av juni. Ikke residente utlendinger kan uansett ikke reise til Spania før tidligst den 15. juni.

Etter det så kan Gran Canaria kanskje åpnes for internasjonal turisme igjen, men dette er muligens ønsketenkning enn så lenge, vi får se..
Del denne posten med andre :