Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ingen karantene for turister

| Ingen kommentar
Dunas de Maspalomas
Spania åpner grensene for turister igjen den 1. juli, og selv om det enn så lenge er vært 14 dagers karantene for personer som ankommer landet, vil dette ikke lengre være tilfelle når turistene igjen kan reise til Gran Canaria fra den 1. juli i år.

Det store spørsmålet for mange nordmenn som har lyst å reise til Gran Canaria, er nå om regjeringen har tenkt til å endre på reiserådene, som enn så lenge sier at de ikke anbefaler reiser til Gran Canaria før den 20. august, men dette skal kunne forandres innen den 20. juli. SAS flyr direkte fra Oslo til Las Palmas 3 ganger i uken fra den 29. juni, så her vil det nok komme enda mere press etterhvert, både fra reiseselskap og turister, så lenge smittestatusen holder seg eller synker ennå mere.

MEN, dette betyr ikke at du ikke kan reise, det betyr bare at din norske reiseforsikring ikke gjelder. Løsningen er å tegne en annen forsikring som gjelder hvis uhellet er ute. Det finnes en forsikring du kan tegne, det eneste du må være klar over er at den ikke dekker kansellerte flyavganger på grunn av coronasituasjonen, men du er sikret mot sykdom, tyveri etc. Priser starter på 30 Euro for 1 uke.

https://www.axa-schengen.com/en

God tur :)
Del denne posten med andre :