Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Det blir påbudt med ansiktsmasker

| Ingen kommentar
Nå blir det påbudt med ansiktsmasker i Spania, på alle offentlige steder hvor man ikke kan garantere en sikkerhetsavstand på 2 meter. Dette betyr i praksis at alle som er over 6 år i Spania, må benytte masker når de er ute fra og med torsdag den 21. mai.

For de som er under 6 år er det ikke obligatorisk å bruke ansiktsmasker, men det anbefales også for barn mellom 3 og 5 år.

Dette nye påbudet innebærer at man er nødt til å bruke masker på alle fellesområder innedørs, som inne i butikker og også på offentlig transport som tidligere bestemt. Og også alle steder utendørs i det offentlige rom, hvis du ikke kan garanterere en avstand på 2 meter. Det vil enn så lenge ikke bli utdelt bøter til de som ikke oppfyller kravet.

Personer som har problemer med å benytte masker f. eks på grunn av astma, eller som har problemer med å puste med masker av en eller annen grunn er sålangt unntatt fra regelen.

Det blir ikke lenger tillatt med skjerf eller lignende foran ansiktet, men det skal være en godkjent ansiktsmaske som dekker munn og nese. Masker som den på bildet over her, selges i dag på de fleste apotek i Spania og skal ha en makspris på 0,96 Euro per stk.
Del denne posten med andre :