Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Nå kommer fase 2

| Ingen kommentar
Fase 2 innføres på Gran Canaria fra og med mandag den 25. Mai. Her er en oversikt over noen av de viktigste nyhetene og hva som gjelder enn så lenge, for dette kan som med alt annet forandres underveis. Det viktigste er kanskje at du nesten hele tiden skal forsøke å holde deg på 2 meters avstand til andre mennesker, og at det forstatt er påbudt med ansiktsmasker når ikke avstanden kan opprettholdes. Men det i hvert fall nå snart lov til å gå på stranda!

Ingen tidsperioder bortsett fra eldre
Fase 2 forlenger timene for turgåing eller sport. Begge kan gjøres når som helst på døgnet, bortsett fra i perioder som er forbeholdt eldre og utsatte mennesker. Disse er fortsatt fra 10 til 12 og fra 19 til 20.

Bruk av ansiktsmaske
Det er nå obligatorisk å bruke masker i alle lukkede rom og hvor avstanden på 2 meter ikke kan opprettholdes, som på butikker eller kjøpesentere.

Åpning av strender og bassenger
Fritidsbassengene åpnes i fase 2. De kan åpnes for publikum etter avtale og en maksimal kapasitet på 30% eller det som gjør det mulig å møte sikkerhetsavstanden på 2 meter. Rengjøring skal utføres minst tre ganger om dagen. Bading på strendene er nå tillatt, men du skal holde avstand til andre. Dusjer ved strendene vil ikke fungere enda. Det er visstnok ikke lov med ballspill, oppblåsbare madrasser etc.

Kulturelle aktiviteter med halv kapasitet
I lukkede rom, 50% kapasitet: museer, kulturhus, teatre, kinoer etc. I åpne områder, en maksimal kapasitet på 500 personer, med publikum sittende og alltid garantert avstand og andre sikkerhetstiltak. Kulturelle aktiviteter starter planleggingen fra 1. juni.

Restauranter med 50% av kapasiteten
50% av kapasiteten på hotell og restauranter innendørs, og på terrasser med garanti for en avstand på 2 meter mellom bord eller grupper av bord.

Flere kunder i kjøpesentre
50% i butikker og kjøpesentre, med et krav om å bruke en ansiktsmaske innendørs.

Fottur med venner og familie
Den kanariske regjeringen lar deg nå gå ut i skogen og på fjellet sammen med venner og familie.

Treningssentre og sportssentre
I fase 2 åpnes idrettsanlegg og svømmebassenger, både med 30% av kapasiteten og etter avtale. Bruk av garderober er tillatt, og du kan bare trene enkeltvis eller sammen med andre hvis sporten ikke krever fysisk kontakt.
Del denne posten med andre :