Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ferieklubbproblemet vil ingen ende ta.

| 6 Kommentarer
Nå viser det seg at de som har kjøpt seg inn i såkalte falske ferieklubber, blir forsøkt svindlet igjen. Mot et beløp i forkant, skal svindelfirmaer ha en kjøper klar for å overta medlemskapet, hvilket ikke stemmer. Selvfølgelig finnes det seriøse ferieklubber, men at noen uten videre skal overta medlemskapet ditt uten at du har annonsert det til salgs på noen måte, er nok litt for godt til å være sant.

Dette har foregått i stor utstrekning tidligere i England, og er nå kommet til Norge. En tommerfingerregel er å aldri betale noe i forkant til disse svindlerne. Det er vel også verdt å merke seg, at om må må betale mye i forkant for å få kjøpet gjennomført, så er jo det ganske merkelig. Sjansen for at man ser disse pengene igjen, er vel da heller liten.Hvis du må betale noe på forhånd for å selge noe, bør varselblinkeren stå på for alt den kan.

Det er i hovedsak fra Malaga og Costa del Sol dette har foregått, men også øvrige plasser i Spania og i Hellas. Har ikke hørt om noe særlig slikt fra Gran Canaria. Men, selv om det ikke har vært noen historier herfra enda, så skal man ikke se bort i fra at det også kan skje her.

Edit: 22/9 - Da fortsetter svindelen med ferieklubber, denne gangen fra Hellas og Club Greece. Forbruker Europa har mottatt nesten hundre klager de siste månedene på dette selskapet. En ferieklubb er ikke det samme som timeshare hvor du eier en fast leilighet på et hotell, men ulike rabatter på flyreiser og overnatting på hotell som du kanskje kunne funnet like billig selv.

Bestill heller overnatting på internett og legg ferien i vinter til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :