Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Spania topper igjen

| Ingen kommentar
Spania topper listen over reisemål denne sommeren skriver Dagbladet, selv om flere visstnok skal feriere i Norden enn tidligere.

Dagbladet skriver: "Dårligere tider til tross. Vi er ikke villige til å kutte ut utenlandsferien. Hele tre millioner planlegger utenlandsferie neste år, viser en markedsundersøkelse Visendi har gjennomført for Star Tour." Charterselskapene satser for fullt på Gran Canaria igjen til vinteren. Finanskrisen bidrar til at folk ikke vil reise så langt. Det ser ut til å bli et rekordsesong på Gran Canaria, når det gjelder norske turister. Kanskje spesiellt Puerto Rico på Gran Canaria, som er favoritten for mange sammen med den nye Amadoresstranden rett ved siden av Puerto Rico. Kanariøya venter i alle fall storinnrykk av nordmenn den kommende vintersesongen.

Husk å bestille reisen din med et kredittkort neste gang du har tenkt deg til Spania, så får du gratis reiseforsikring inkludert gjennom kortselskapet. Ettersom det fortsatt er en liten finanskrise, kan det være greit å spare de kronene man kan. Litt ekstra penger spart, blir til litt ekstra shopping på Gran Canaria! Tips om kredittkort finner du på denne siden, hvor du også har muligheten til å sammenligne forskjellige kortselskaper som tilbyr gratis forsikringer. Husk også på å betale i den lokale valuta, det vil si euro når du drar kortet i en terminal. Mange lar deg velge mellom norske kroner og euro, men sistnevnte er helt klart billigst for deg.

#Oppdatering 2013 - Gran Canaria fortsetter å toppe som vårt mest populære reisemål denne vinteren, og ser heller ikke ut til å bli mindre populært i den nærmeste tiden. Finanskrisen fortsetter å øke, spesielt sør i Europa, så det er bare å bestille seg en sydenreise for å bidra litt økonomisk!
Del denne posten med andre :