Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Soldager

| Ingen kommentar
VG skriver i en artikkel om solsikre feriemål i sommer at Gran Canaria har over 300 soldager i året. Det stemmer ganske bra, fordi på den sørlige delen av øya er det stort sett sol de fleste dagene i året. Reiser du på en 2 ukers ferie om vinteren, er det en veldig stor sjanse for sol i hvert fall 9-10 dager av ferien og i verste fall overskyet/regn resten.

På sommeren derimot, og hvis man skal reise til sørsiden av øya som de fleste nordmenn gjør, er det ganske sikkert sol 99% av tiden. Klimaet er også en god del bedre en forskjellige destinasjoner i Middelhavet på sommeren. Man opplever nesten aldri temperaturer over 35 grader, og stort sett ligger det på mellom 25 og 30 grader. Nå har også flere og flere nordmenn fått med seg dett, og turistene kommer enda oftere til Kanariøyene på sommerstid, selv om flytiden ligger et par timer over i forhold til fastlandet i Spania.

Gran Canaria er jo et av de mest populære og værsikre reisemålene som finnes. Kanskje ikke så rart at så mange nordmenn reiser på ferie til denne mangfoldige øya. Ønsker du en solsikker ferie med så mange soldager som overhodet mulig, så reiser du selvfølgelig hit når du vil til et reisemål med sol, strand og veldig mye mer, som du kan lese om i denne reiseguiden. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :