Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Surf i Pozo Izquierdo

| Ingen kommentar
Hver sommer i begynnelsen av juli arrangeres windsurfingturneringen PWA Grand Slam i Pozo Izquierdo, sørøst på Gran Canaria. Hele verdenseliten vil delta i årets show. Mange av favorittene er kanariske og mange av de er også lokale. Det er nå 15. gangen det gjennomføres her.

Her er en link til hjemmesiden til Gran Canaria Wind&Waves Festival, med informasjon om det meste som finnes av surfemuligheter i Pozo. Datoene for arrangementet i 2015 er enda ikke lagt, men siden blir trolig oppdatert så fort tidspunktet er bestemt. Det er mulig for alle å prøve seg på surfing, om du er nybegynner eller proff. Surfingen ved strandel El Arenal i Pozo, ansees for å være en av de mest krevende i hele verden, og går også for å være et av de beste stedene for å drive med windsurfing. 

Så hvis du er på Gran Canaria og vil prøve deg på windsurfing, bør du absolutt ta en tur til Pozo Izquierdo. Plassen ligger omtrent 10 minutter nord for Bahia Feliz, kjør gamleveien mot Vecindario, og sving ned til høyre rett før du ankommer byen. Det er ganske greit skiltet, men om du kommer inn til Vecindario, har du kjørt for langt :)
Del denne posten med andre :