Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Orkanen Leslie kommer på lørdag?

| Ingen kommentar
Den siste informasjonen fra NHC (National Hurricane Center) viser at Orkanen Leslie som er på vei mot Kanariøyene, trolig nedgraderes til en tropisk storm og bøyer av sørover før den treffer øygruppen. De vestligste øyene El Hierro, La Palma, La Gomera og Tenerife, ligger fortsatt innenfor faresonen og Gran Canaria er heller ikke helt sikker enda, men det ser ut som vi slipper unna denne gangen.

Du kan følge utviklingen her

Den verste stormen på Gran Canaria i den senere tiden var stormen Delta, som traff Kanariøyene i november 2005. Da ble flyplassen nord på Tenerife og de fleste skolene på Kanariøyene stengt, og stormen gjorde ødeleggelser for over 300 millioner Euro. Den kjente klippen El Dedo de Dios (guds finger) ved Puerto de las Nieves i Agaete, knakk av av den sterke vinden på nesten 95 kilometer i timen, og de store bølgene som slo innover land.

I dag er det blå himmel og nesten helt vindstille på Gran Canaria, men kanskje er det stille før stormen!?

Edit 15/10: Gran Canria slapp unna stormen, da den gikk nordover og kom inn over Portugal og fastlandet i Spania. Det eneste vi merket her var at det kom inn en del store bølger på strendene både på lørdag og søndag.
Del denne posten med andre :