Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Turguider til Gran Canaria

| Ingen kommentar
Nå har det kommet inn en ny sponsor her på GranCanaria.blog og det er den nye turguiden til Anita og Birger Løvland som tar for seg fotturer på sørsiden av Gran Canaria. Denne nye utgaven dreier seg om turer som passer for deg som bor på sørsiden av øya, et sted mellom Bahia Feliz og Puerto de Mogan, der de fleste som reiser på ferie hit bor.

Kjøp boka her - annonse

Boka inneholder beskrivelser om 35 forskjellige turer, som skal passe for de fleste. Noen tar bare et par timer, mens andre tar hele dagen, så det burde være noe for enhver smak. Områdene som dekkes går som sagt fra Bahia Feliz til Puerto de Mogan og helt opp til toppen av øya hvor du finner Roque Nublo og Pico de las Nieves. Du får både bilder og kart og ganske nøyaktige beskrivelser av hvor du skal gå, så boka er et perfekt redskap når du skal planlegge en kort eller lang fjelltur på Gran Canaria, eller kanskje en fin julegave til noen som skal det? Boka koster 299 kroner og sendes fraktfritt til hele Norge, og sendes samme dag hvis du bestiller før klokka 15.00, norsk tid. Du har den hjemme i løpet av et par dager.

De to forfatterene skrev allerede i 2012 den første utgaven av turer på Gran Canaria, og bok nummer to er sikkert et resultat av at den første var veldig populær, men at det skulle sentreres litt mer rundt sørsiden, ettersom de fleste som er på ferie her, tross alt bor på sørsiden av øya. VG beskrev de første boka slik; «Forfatterne beskriver natur og klima på en slik måte at du får lyst til å sette deg på første fly til Gran Canaria og legge ut på tur fortest mulig».

Det skal nevnes at begge disse bøkene er basert på Turguide til Kanariøyene fra 2001, men den boka inneholdt bare 12 turer på Gran Canaria, så den siste utgaven er en kraftig forbedring. Paret har også tidligere skrevet turguider til Tenerife, Mallorca, Madeira og Azorene.

Du kan kjøpe boka online her - annonse

Turguiden til den sørlige delen av Gran Canaria kan være nyttig å ha hjemme, mens du planlegger ferien og samtidig kan drømme deg bort til sørlige breddegrader når kulda river som verst i Norge, og fin å ha med seg når du er her på ferie.
Del denne posten med andre :