Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Restaurante Humus Vecindario

| Ingen kommentar
Det er ikke så veldig mange skikkelig gourmet restauranter i Vecindario, men vi har vært på kanskje den eneste som finnes i byen. Her får du alltid topp service, ferske råvarer og en veldig bra kvalitet på maten. Hvis du ikke er kjent, er det kanskje ikke så lett å finne fram. Restauranten ligger ca. 500 meter ovenfor shoppingsenteret Atlantico om du går innover i byen mot fjellene. Link til Google maps her.

Hentet og fritt oversatt fra hjemmesiden:
"Vi ønsker at alle gjester som kommer til Restaurant Arrocería Humus opplever de beste smaker fra Galicia. Hemmelighetene våre er at vi liker det vi gjør. Det er vår eneste hemmelighet. Vi liker å lage maten, se etter nye smaker, prøve nye måter å gjøre det på, og sørge for at hver og en av rettene kommer ut helt perfekt.

Vi er spesialister på mer enn 15 forskjellige typer av risotto: ris med buljong av fisk og sjømat, ris med reker og med hummer blant annet. Vi serverer ferskt kjøtt fra Spania, så vel som argentinsk entrecote eller annet kjøtt. Vi har muslinger, østers og annen fersk sjømat i vårt akvarium. Vi serverer også pasta, lam og våre hjemmelagde desserter. Vår hemmelighet er at vi liker det vi gjør, og vi er i konstant utvikling for å forbedre menyen.

I våre retter bruker vi de beste galisiske produkter, eksklusivt kjøtt fra storfe oppdratt på en tradisjonell og naturlig måte. Vi benytter også kjøtt av høy kvalitet som Wagyu, en av beste typene av kjøtt i hele verden, som er mørt og saftig. Vi serverer også fersk fisk med naturlig smak og spesielt utvalgte sesongbaserte grønsaker."

Restauranten er ikke så stor, så hvis dere er mange som kommer, vil det være smart å bestille bord på forhånd.

Adresse:
Paseo Iqbal Masih, 7
Vecindario, Las Palmas
Tel: +34 928 758 989
https://restaurantehumus.com/menu/a-la-carta

Åpningstider:
mandag til lørdag:
13 – 17 og 20 – 00
søndag:12:30 – 17
Del denne posten med andre :