Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Luksus i Meloneras

| Ingen kommentar

 

Helt nede ved havet i Maspalomas vest for fyrtårnet, ligger det eksklusive området Meloneras, og her finner du luksushoteller på rekke og rad. Meloneras er relativt nytt som turistområde på Gran Canaria, men er allerede blitt en favoritt hos mange som vil ha hoteller i bra standard, samt et godt utvalg av restauranter og shopping i umiddelbar nærhet.

Meloneras har også en egen golfbane, og her kan du også leie en personlig golftrener, hvis du vil forbedre spillingen din. Les mer på Meloneras Golf Academy. De fleste restaurantene i Meloneras ligger på strandpromenaden som går fra fyrtånet Faro de Maspalomas og bortover mot Pasito Blanco, hvor det stort sett er fullt av folk hver eneste dag og kveld. Her ligger også de fleste hotellene på rekke og rad.

Hvis du vil bo skikkelig bra når du reiser til Gran Canaria, kan det anbefales å ta inn på ett av luksushotellene nede i Meloneras. Noen av de mest populære er blant annet Baobab Resort som vi har skrevet om tidligere, Villa del Conde, Riu Palace Oasis og H10 Playa Meloneras Palace. Det er egentlig litt smak og behag hvilket av dem du kommer til å like best, for alle har topp standard og det meste du har bruk for på ferien.

På Meloneras finnes det flere shoppingsentere og massevis av forskjellige merkebutikker. En utendørs kino åpnet her for ikke så mange år siden, hvor du kan se på film fra en egen sofa, mens du bestiller mat og drikke som blir servert til deg. (Denne er nå stengt og erstattet av en thai-restaurant..) Har du penger til overs, kan du prøve lykken på Gran Casino Costa Meloneras. Vil du leie en sykkel, så ligger Free Motion midt i mot den store buss-stasjonen.

Til slutt må vi nesten også nevne Seaside Grand Hotel Residencia og Seaside Palm Beach som begge egentlig ligger i Maspalomas ikke så langt fra sanddynene, men som er verdt å nevne hvis du vil slå skikkelig på stortromma når det gjelder hotell. Disse 2 hotellene er de klart beste på Gran Canaria, men også de som har den dyreste prislappen.

Uansett hva du er ute etter når det gjelder luksushotell på Gran Canaria, så finner du ett du vil like nede i Meloneras.

Del denne posten med andre :