Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

UD Las Palmas kjemper for opprykk

| Ingen kommentar
I fjor var det bare nesten for Las Palmas, som tapte for Cordoba på overtid i den siste play-off kampen til La Liga. I kveld klokken 20.00 (19.00 kanarisk tid) får de en ny sjanse, i den første semifinalen som spilles borte mot Valladolid. Har du lyst til å se kampen men har ikke spansk tv? Ingen grunn til å fortvile, det finnes flere måter du kan følge dette spennende oppgjøret.

Det finnes en app som heter La Liga TV, hvor de fleste kampene fra spansk andredivisjon ble vist i løpet av sesongen som gikk. Den kan lastes ned gratis fra iTunes her, eller fra Google Play her. Det går også ann å følge kampen gjennom en live oppdatering fra Marca.com hvis du ikke vil laste ned noen app, men heller følge kampen der. Hvis du er på Gran Canaria så vises kampen live på de aller fleste barer, og den går på Canal+.

Dette er den første av to semifinaler som spilles i kveld, returen går på Estadio de Gran Canaria i Las Palmas lørdag den 13. juni. Vinner Las Palmas dette oppgjøret, venter vinneren av Zaragoza - Girona i opprykksfinalen, som spilles best av to kamper, henholdsvis 17. og 21. juni. Med seier der kommer det igjen lag som FC Barcelona (verdens beste!), Atletico Madrid, Sevilla, Valencia og Real Madrid med flere, til Gran Canaria den kommende sesongen.
Del denne posten med andre :