Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Beste hotell for barnefamilier

| 1 Kommentar

 

At det er populært å reise til Gran Canaria med barn er det ingen tvil om, men det som også er sikkert er at ferien blir mye bedre hvis man velger et riktig barnevennlig hotell. Har barna det bra på ferie, så har de voksne det bra også, så enkelt er det bare.

Men med så mange hotell som finnes på Gran Canaria er det fort gjort å velge feil, og derfor har vi laget en oversikt over de beste hotellene for barnefamilier som skal reise til Gran Canaria. Slik som sommeren har vært til nå i Norge i 2015, er det heller ingen grunn til å vente så alt for lenge før dere bestiller sydenturen for den kommende vinteren. De mest populære hotellene blir alltid utsolgt først.

I Bahia Feliz ligger det populære området Blue Village, som tiltrekker seg barnefamilier fra hele Europa. Bahia Feliz er det første turistområdet du kommer til fra flyplassen i Las Palmas, og har også to andre hoteller som passer veldig bra hvis du reiser med barn. Blue Bay Beach Club ligger på østsiden av Playa Tarajalillo med en fantastisk havutsikt og rett ved siden av av det igjen ligger Monte Feliz. Begge to er hoteller som egner seg meget bra for barnefamilier.

Hvis dere heller vil bo i nærheten av Palmitos Park og Aqualand på Gran Canaria, vil nok trolig det beste være å bo i Maspalomas. Her ligger det et veldig bra 4-stjerners hotell som heter Palm Oasis. Dette er et leilighetshotell i rolige omgivelser, med blant annet en egen vannsklie som går ned i barnebassenget.

Er det ikke nok med et eller to bassenger, er kanskje Baobab Resort nede på Meloneras løsningen for dere. Dette luksushotellet har hele 9 forskjellige svømmebassenger, og en kort vei til stranda om det ikke skulle være nok. Barneklubben på hotellet hjelper til med å holde barna i aktivitet, mens mor og far kanskje slapper av i sola litt.

Hotell med eget badeland er hva du får på Paradise Lago Taurito midt i mellom Playa del Cura og Playa de Mogan. Taurito er et lite sted, men vannparken som hotellets gjester kommer inn gratis på, er utrolig bra for barn som elsker å være i vannet. Hotellet kan bestilles med all-inclusive, noe som kan være smart ettersom Taurito ligger litt utenfor sentrum.

Hvis ingenting av dette frister, kan kanskje en egen privat villa med et stort oppvarmet basseng, samt en jacuzzi på terrassen være noe for barna? En slik luksusvilla bestiller du oppe i Salobre Golf, som ligger rett ovenfor Maspalomas. Her går det ann å bestille egen kokk som kommer å lager mat eller griller på terrassen, mens dere svømmer i bassenget.

Dette er noen av flere sikre plasser hvis dere skal reise på sydentur med barn. Har du tips om andre barnevennlige hoteller på Gran Canaria? Del dine tips med andre under her, og god tur til Gran Canaria!

Del denne posten med andre :