Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Maracaibo Aparthotel

| Ingen kommentar

 

Maracaibo Aparthotel ligger på en liten høyde i Puerto Rico og tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Hotellet er omgitt av vakre hager og tropisk vegetasjon, og er et perfekt sted å slappe av og nyte ferien. Hotellet har en unik stil som gir gjestene en autentisk kanarisk opplevelse. Du bor bare en kort spasertur unna stranden i Puerto Rico, og har sol på balkongen din hele morgenen og utover formiddagen.


Leilighetene på Maracaibo Aparthotel er designet med en moderne kanarisk stil og tilbyr alle bekvemmeligheter man trenger for et komfortabelt opphold. Rommene har et fullt utstyrt kjøkken, eget bad og balkong med havutsikt. Alle rommene er romslige og har god plass til oppbevaring og avslapning. Du kan bestille enten studioleilighet, leilighet med 1 soverom eller en leilighet med 2 soverom, alt etter hvor mange dere er som reiser sammen.

 

Fasiliteter i leilighetene:
Klimaanlegg
Safe (ekstra kostnad)
Komplett kjøkken
Komfyr med to plater
Røykvarsler
Rengjøring av leiligheten 5 ganger i uken
Minibar
Hårføner
Egen terrasse eller balkong
Kaffe- og tekoker
Brødrister
TV med internasjonale kanaler
Gratis Wi-Fi på rommene

 

Her kan du bestille en leilighet på Maracaibo
 

Hotellet har også en rekke fasiliteter som gjør oppholdet mer behagelig. Det finnes to svømmebassenger, hvorav det ene er oppvarmet, slik at man kan nyte en svømmetur uansett værforhold. Solterrassen er også et flott sted å slappe av og sole seg. Hotellet har også en restaurant og en bar som serverer både lokale og internasjonale retter og drikkevarer. La Trucha restauranten og den fine Chill Out-terrassen. 

 

Maracaibo Aparthotel tilbyr også en rekke aktiviteter og underholdning for sine gjester. Det finnes et spillrom med biljardbord og dart, og et treningsrom hvor gjestene kan trene. Hotellet har også et barneklubbprogram med ulike aktiviteter som leker, spill og ansiktsmaling. For de som ønsker å utforske området, tilbyr hotellet en bilutleietjeneste.

 

Puerto Rico er kjent for sin fantastiske strand, og Maracaibo Aparthotel ligger som sagt bare en kort spasertur unna. Stranden er ideell for bading og soling, og det finnes også mange vannaktiviteter som jet ski, båtturer og parasailing tilgjengelig. Du bruker 5 minutter å gå ned til stranden, eller ca 15-20 minutter om du heller vil rusle bort til Amadores-stranden.


Alt i alt er Maracaibo Aparthotel et flott valg for de som ønsker å nyte en avslappende ferie i en autentisk kanarisk atmosfære. Hotellet tilbyr alle fasiliteter og tjenester man trenger, og med sin flotte beliggenhet og vakre utsikt vil det definitivt være et minneverdig opphold.


Hotellfakta og tjenester
Solarium
Bar
Kafe
Levende musikk
Hage
Wifi
Bilutleie
Flyplasstransport - på forespørsel
Spa
Utendørs basseng
Lekeplass
Vugge
Bagasjerom
24 timers resepsjon
salgsautomat (snacks og drikkevarer)
fasiliteter for funksjonshemmede
Tilgjengelig for bevegelseshemmede
Heis

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på hotellet

Del denne posten med andre :