Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Kredittkort med reiseforsikring

| Ingen kommentar

 

Gran Canaria er et fristende reisemål for solhungrige nordmenn. Med sitt stabile klima, varme strender og varierte aktivitetstilbud er det lett å forstå. Enten du planlegger ferie dit eller andre steder er det imidlertid fornuftig å betale reisen med kredittkort. Her forteller vi deg hvorfor.

Reiseforsikring i kredittkortet 

De fleste kredittkort på markedet i dag har ulike ordninger inkludert, som forsikringer og rabatter, i tillegg til selve betalingstjenesten. Når du skal ut og reise er det ekstra viktig å huske på forsikringer.
På Gran Canaria kan du være rimelig trygg på å få deilig sol og varme på ferien. Imidlertid er man aldri garantert mot uhell og uforutsette hendelser. 

Selv om du har en vanlig helårs reiseforsikring, kan det lønne seg å benytte seg av reiseforsikringen i kredittkortet i tillegg. Det er fordi disse to ulike typene reiseforsikring kan overlappe hverandre på enkelte områder, men også dekke helt ulike ting. 

For eksempel kan en forsikring i kredittkortet ha større maksimalt utbetalingsbeløp enn det en vanlig reiseforsikring tilbyr. Det kan komme til å være viktig dersom du mister bagasjen din. Da er det en fordel å kunne dra nytte av den forsikringen som gir størst utbetaling ved tap av reisegods. 

På en annen side kan enkelte vanlige reiseforsikringer dekke flere typer reiser, som pendling og dagsturer. Sett deg inn i hva som gjelder for det kredittkortet du har. 

Siden en stor del av kredittkortene på markedet er gratis å ha, kan det dessuten lønne seg å ha flere kort, og dermed kunne dra nytte av flere ulike goder.

Andre forsikringer 

I tillegg til at du får reiseforsikring i kredittkortet er også varer og tjenester betalt med kortet forsikret. Derfor lønner det seg å benytte kortet når du handler ting på ferien. Viser varene seg å være defekte, eller på andre måter utilfredsstillende, så har du mulighet til å klage. 

Det gjelder alt fra vesker, klær og elektronikk handlet inn på ferieturen, eller tjenester som vannsportaktiviteter eller guidede turer. 

På Gran Canaria er det god anledning til alle de tingene. Med fristende shopping i Las Palmas kan kredittkortet komme godt til nytte. Øya har også en rekke spennende aktiviteter å by på, som dykking og fotturer i det vulkanske fjellandskapet

Ikke minst er det gunstig at kredittkort har avbestillingsforsikring. I disse dager, da Covid-19 gjør at planer til stadighet må endres, er det spesielt verdifullt. Det er godt å kunne planlegge en ferie på Gran Canaria, og samtidig har økonomisk trygghet for at pengene ikke risikerer å gå tapt.

Betal med kortet 

Uansett hva du kjøper av varer eller tjenester så er det viktig å huske og betale det med kredittkortet. På den måten aktiveres forsikringen som er innbakt i kortet. Det gjelder også selve feriereisen. Så når du sitter hjemme og planlegger på nett, er det kredittkortet du skal bruke. 

Dersom du gjør bestillingene på nett er det uansett tryggest å benytte kredittkort. 

Du står også alltid sterkere sammen med kredittkortselskapet enn alene dersom noe skjer i forbindelse med kjøp av varer eller tjenester. For eksempel dersom et reiseselskap går konkurs fra du har bestilt ferien eller aktiviteten du ønsker deg, til du faktisk kan reise. Da kan det være vanskelig som enkeltperson å få pengene tilbake. Men når det er kredittkortselskapet som har betalt, vil de stå solidarisk med deg, og hjelpe til å kreve pengene tilbake. 

Når du har med deg kredittkort på reise har du dessuten alltid penger tilgjengelig, så lenge kreditten ikke er oppbrukt. Det er likevel viktig å sette opp et budsjett på hva du har råd til å bruke i løpet av ferien, slik at du klarer å betale kredittkortregningen når den dukker opp etterpå.

De beste forsikringene

På nettsiden Kredittkortinfo.no/reiseforsikring-kredittkort kan du lese mer om fordelene ved forsikring i kredittkort. Der finner du også en oversikt over de beste kredittkortene på dette området i Norge. 

Kredittkortinfo.no har laget en oversikt over kredittkort som har gratis reise- og avbestillingsforsikring, blant dem finner man Bank Norwegian. Disse kortene har dessuten andre fordeler som er spesielt gunstige når man er på reise. Det gjelder ulike rabatter og bonuser på flybilletter, hotell og leiebiler. Andre fordeler er gebyrfrie uttak av kontanter i utlandet. 

Disse kredittkortene er gunstige å benytte på Gran Canaria og andre steder. Så da er det bare å begynne planleggingen – enten det er Playa del Ingles eller en av de roligere strendene på Gran Canaria som er målet.

Del denne posten med andre :