Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Naturlige havbassenger på Gran Canaria

| Ingen kommentar

 

På Gran Canaria kan du, i tillegg til å besøke en rekke helt paradisiske strender, også nyte mange naturlige bassenger for å avkjøle seg i varmen. Noen av kjenner du kanskje til, men fleste av disse er nok ukjente for mange nordmenn. Dette er noen av dem som finnes på Gran Canaria, hvilken foretrekker du?

Zoco Negro i Arinaga
I den lille kystbyen Arinaga sørøst på Gran Canaria, ligger Zoco Negro som en liten strand omkranset ev en mur av steiner, som gjør dette til et ganske stort basseng så og si helt uten bølger, selv om det ofte blåser litt på østkysten. På utsiden av bassenget er det mange som driver med surfing, og på strandpromenaden like ved, ligger det en rekke bra restauranter og cafeer, hvor det fint å slappe av i skyggen etter en dag i havet.

Las Salinas i Agaete
Las Salinas utenfor Puerto de las nieves ved Agaete, er et obligatorisk stopp på sommeren for tusenvis av badegjester som nyter late dager ved disse tre naturlige bassengene. I denne unike naturlige enklaven, som er beskyttet mot det åpne havet, kan du glede deg over avslappende familiebad, siden bølgene på utsiden normalt sett ikke påvirker bassengene på innsiden, som er forbundet med hverandre gjennom tuneller under havet.

El Agujero i Gáldar
Dette svømmeområdet som har tre naturlige bassenger, ligger veldig nær det vakre, historiske sentrum av Gáldar kommune nord på Gran Canaria. I tillegg er et av bassengene åpent mot sjøen, slik at du kan prøve deg på forskjellige typer av vannsport, i et paradis for brettsurfere som det jo er på nordsiden av øya.

El Charco de San Lorenzo i Moya
Til tross for de intense og sterke bølgene som du ofte møter på lengst nord på Gran Canaria, er Moyas naturlige bassenger godt dekket av en mur av steiner, noe som fullstendig isolerer bassengene fra havet. I dette vakre området på nordsiden av øya, ligger det også en liten strandpromenade hvor du kan slappe av og drikke eller spise noe med en utrolig utsikt over havet.

Los Charcones i Arucas
Los Charcones De Bañaderos er en av de livligste enklavene til kommunen om sommeren. Byggingen av strandpromenaden, og utøkelsen av de naturlige bassengene her, har gjort dette flotte stedet på nordsiden av øya, til en av de store attraksjonene i Arucas. Her finner du også et enormt solarium hvor du kan sitte å sole deg i et hyggelig og rolig miljø.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kommer deg til de forskjellige plassene, er det enkleste bare søke i google maps så finner du fram til de forskjellige havbassengene. God tur!

Del denne posten med andre :