Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Tips for deg som reiser til Grand Canaria for første gang

| Ingen kommentar
Kilde: Unsplash
Grand Canaria er det perfekte feriestedet for deg som er på flukt fra kulde og dårlig vær, eller som kanskje bare leter etter en lang pause fra arbeid og monotone hverdager.

Det er ikke uten grunn at den vakre spanske øya like utenfor kysten til nord-Afrika er en veldig attraktiv destinasjon for nordmenn som har tenkt seg til syden i løpet av sommer, høst, vinter eller vår.

Og hvis du selv har planer om å besøke øya, enten du reiser alene, med venner, eller som et kjærestepar på romantisk ferie, kan du puste lettet ut fordi du enkelt vil føle deg hjemme blant andre nordmenn her.

Det finnes en rekke nyttige ting å vite før du legger ut på ferie til Grand Canaria, og denne artikkelen har som mål å gi deg gode råd som kan hjelpe deg med å nyte ferien din på øya som mye som mulig.

Et av de viktigste spørsmålene å stille deg selv, uansett hvilket land du har tenkt deg til, er selvsagt hvor du/dere skal bo i løpet av ferien. Spesielt om flybillettene allerede er i boks.

Arguineguin er en liten norsk koloni og byr på noen av de beste hotellene på øya. Det er ideelt å bo her hvis du reiser med familie eller som et par. Om du planlegger tur til Grand Canaria om vinteren, er det nyttig å booke opphold på et hotell med oppvarmet basseng ettersom det blir kaldt i vannet i vintersesongen.En annen nyttig ting å vite er om det er trygt å drikke vannet fra springen. Det er det, selv om det ikke smaker all verdens. Om du ikke liker smaken på vannet fra springen, kan du alltids kjøpe opptil 2 liter vann for så lite som 2 kr.

Hvis du har valgt å bo på Arguineguin kan du glede deg over utvalget av restauranter som finnes her. Uansett hva du måtte ønske å spise, finnes alt fra tyske retter, sjømat, middelhavsretter og så klart spanske retter, som vil tilfredsstille smaksløkene. Prisene er også veldig rimelige, så du slipper å bekymre deg for å punge ut med altfor mye penger.

10 kilometer unna Arguineguin finner du også Palmitos Park, en 200 000 m2 stor dyrepark, botanisk hage og fulgepark. Med komodovaraner, delfiner og kolibru er det dyr finne for de aller fleste. Palmitos Park har åpent hele året og skryter av interessant utstillinger med eksotiske dyr fra Sør Amerika og Afrika. Skulle man likevel ikke ville bevege seg langt fra hotellet kan man finne eksotiske dyr på de ulike spilleautomatene hos unibet casino. I Rainforest Magic møter man blant annet aper, slanger og tukanfugler fra regnskogen.

Når man er ute og reiser er det veldig viktig med legehjelp bare i tilfelle, og i Arguineguin kan du bruke den norske legetjenesten Centro Medico Del Mar, hvor det tilbys regelmessig behandling slik som den man får hjemme i Norge.

Den Norske Klubben sørger for at nordmenn som enten bor eller ferierer på Grand Canaria føler seg både trygge, tilfredse og ikke minst behagelige under oppholdet. Pakk ned alt av tøy og badeklær og legg turen mot varmt vær, sol og moro!
Del denne posten med andre :