Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Kamelsafari på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Det er mye du kan finne på når du er på ferie på Gran Canaria, og en kamelsafari i sanddynene i Maspalomas, er noe som passer for store og små! Denne utflukten tar en drøy times tid, og da inngår en halvtimes kamelridning gjennom ørkenen i Maspalomas, smaking av hjemmelaget marokansk te og hele utflukten er i selskap med dyktige guider. Priser fra 21.50 Euro per person.

Bestill her - billett rett til mobilen.

Hvis du heller vil bruke litt lengre tid på en tilsvarende utflukt, kan det anbefales å dra på kamelsafari oppe ved Fataga. Dette er en halvdagsutflukt og rideturen på kameler er litt lengre og varer litt over en time. Her inngår det også kamelshow, grillmat og henteservice på hotellet, hvis du bor i mellom Bahia Feliz og Meloneras. Hvis dere bor i Arguineguin, Puerto Rico eller enda lengre bort, kan dere avtale å hentes et sted i nærheten av Maspalomas.

Du får oppleve de tropiske hagene nedenfor Fataga som er et naturreservat, og de bratte fjellsiden i Fatagadalen som er en veldig spesiell opplevelse hvis du tidligere ikke har vært oppover i fjellene på Gran Canaria. Kjørerturen fra Maspalomas for å komme fram tar i underkant av en halvtime, så det er ikke lange turen. Priser fra 36 Euro per person.

Bestill her - mobilbillett uten papir.

Det finnes også andre utflukter som inkluderer rideturer på kamel, for eksempel en dagstur med firehjulstrekker hvor dere kjører langt opp i fjellene og også får muligheten til å bli med på kamelridning. Her er lunch inkludert og det serveres typisk kanarisk mat og dette er en tur som absolutt kan anbefales. Husk på at oppe i fjellene om vinteren kan det bli ganske kaldt, og i en åpen firehjulstrekker blåser det en god del, så ta med en ekstra genser og vindjakke. Priser for denne utflukten starter på 51 Euro per person.

Bestill her - Jeeputflukt og kamelsafari.

Dette er bare noe av det du kan finne på på Gran Canaria, men kan passe bra hvis du vil ha et lite avbrekk fra stranda eller bassenget for en dag.
Del denne posten med andre :