Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bestill reise til Gran Canaria

| Ingen kommentar
Hvis du skal bestille en reise til Gran Canaria i vinter, kan reisebyrået Solia.no helt klart anbefales. Der finner du både vanlige reiser og restplasser til alle de kjente feriestedene på Gran Canaria, som Puerto Rico, Playa del Ingles eller Puerto de Mogán.

Apollo har også sydenreiser til de fleste andre kjente destinasjoner rundt om i verden, hvis det ikke er en reise til Gran Canaria som er planen for vinteren.

Hvis du bare er litt nyskjerrig på Gran Canaria som reisemål, kan du lese mer om øya her i denne reiseguiden før du eventuelt bestiller en reise. Alle prognoser tilsier at også i sesongen 2011/2012, kommer Gran Canaria til å være det mest besøkte reisemålet blant norske familier som reiser til syden. Og det er ikke uten grunn, ettersom klimaet på sørsiden av øya mange ganger er kåret til det beste i hele verden.

Hvis en charterreise ikke er tingen, men du heller vil leie eller kjøpe en leilighet, finner du også nyttige tips om dette i denne reiseguiden. Hvis du drømmer om en egen bolig i syden, er prisene fortsatt relativt lave på Gran Canaria sammenlignet med før finanskrisen slo til. Hvis dere beveger dere unna de mest vanlige turistområdene, er det muligheter for veldig gode kjøp.Planlegg her din neste ferietur til steder som Bahia Feliz, San Agustin, Playa del Ingles, Maspalomas, Arguineguin, Puerto Rico, Amadores eller hvor du nå har tenkt til på oppholde deg på Gran Canaria. God ferie!
Del denne posten med andre :