Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Leie leilighet på Gran Canaria

| Ingen kommentar

Det er etterhvert mange som leier seg et feriehus på Gran Canaria. Mange som reiser på ferie til dette kanariske reisemålet velger å bestille reisen selv, og ikke bestille gjennom et charterselskap. Dette gjør for mange at ferien kan bli en god del billigere.

Vi tilbyr nå leie av leilighet

En av tingene som er bra med å leie private ferieboliger i forhold til å reise på charter, er at man kan få hus og leiligheter med flere soverom enn hva som gjerne er mulig via et reiseselskap. En familie på seks personer eller mer, må stort sett bestille to leiligheter via selskaper som har avtale med bestemte ferieanlegg, og selger disse som pakketurer.

På Gran Canaria er det mye å velge mellom om man vil leie seg sin egen feriebolig. Mesteparten finnes på sørsiden av øya, med kjente reisemål som Bahia Feliz, San Agustin, Maspalomas, Arguineguin, Puerto Rico og Amadores. Du kan også få i de fleste størrelser og prisklasser. Alt fra en leilighet med 1 soverom til en villa med 5 soverom og eget svømmebasseng, selv om sistnevnte ikke er like vanlig.Den mest populære tiden å reise på ferie til Kanariøyene på, er fra slutten på september til begynnelsen av april. Gran Canaria er uten tvil det mest populære reisemålet for solhungrige turister fra Norge om vinteren. Antall ferieboliger som ligger for utleie på forskjellige utleisteder har også økt en del de siste årene. Mange skandinaver har investert i feriehus i syden, og mange av disse baserer en del av sine inntekter på leie ut boligen. Det kan være lurt å benytte seg av norske meglere eller privatpersoner når du skal bestille ferieboligen på internett. Desverre finnes det noen utenlandske foretak, som leier ut boliger de ikke har tilgang til, slik at ferieturen din kan bli ødelagt, men det er heldigvis ikke så mange.

Et godt tips er å bestille leiligheten god tid i forveien, da mange av de mest populære plassene og boligene blir fort reservert. Denne ferieformen har etterhvert blitt mer vanlig, nå som både SAS og Norwegian har mange direkteflygninger hver uke. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :