Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Karnevalet på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Da nærmer det seg igjen karnevalstid på Gran Canaria, og i år starter det hele den 15. februar i Las Palmas. Karnevalet vil vare i nesten 2 måneder, ettersom det forflytter seg sørover på øya etterhvert som tiden går. Hvis du ikke har vært på karnevalet på Gran Canaria tidligere, er dette absoludt noe å få med seg. Det vil være massevis av opptog, parader, kåringer av dronningen av karnevalet og mye mye mer.

I løpet av de siste tretti årene har karnevalet blitt en av de mest sosialt og økonomisk viktige festivalene på Gran Canaria, og har også blitt en av de viktigste turistattraksjonene. Dette er en feiring som har visst å tilpasse seg samtidig som den har beholdt den tradisjonelle karnevalsfeiringen.

Karnevalet i Las Palmas holder alle sine arrangementer utendørs med unntak av de to viktigste kåringene, nemlig av dronningen av karnevalet og årets drag queen. Disse kan du oppleve henholdvis på fredagene 25. februar og 4. mars i Santa Catalina Parken klokken 21.00. De kanariske tv-kanalene viser også dette live om det ikke frister med en tur til Las Palmas.

Alle inngangsbilletter kan kjøpes på internett og i billettluken i Santa Catalina et par uker før arrangementene avholdes. En annen ting du bør få med deg er paraden som går hele dagen og natten den 5. mars. I Las Palmas avsluttes karnevalet den 12. mars, med begravelse av Sardinen på Playa de Las Canteras, før festen fortsetter lenger sør på Gran Canaria.

I Agüimes kommune er det karneval fra den 26. februar til den 20. mars, og i Maspalomas og Playa del Ingles foregår det fra den 17. til den 27. mars, og det meste skjer her den siste helgen. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :