Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Restauranten Los Guayres får Michelin-stjerne for fjerde gang

| Ingen kommentar


Los Guayres er igjen tilstede på en av årets mest etterlengtede begivenheter innen matlaging og gastronomi.


Restauranten Los Guayres, som ligger i Hotel Cordial Mogán Playa, har for fjerde år på rad mottatt Michelin-stjernen på en galla i Toledo 22. november.

Restauranten Los Guayres, med kokken Alexis Álvarez, opprettholder dermed den mest anerkjente utmerkelsen innen verdenscatering etter Michelin-guiden for 2023 og konsoliderer seg for enda et år som en av de beste restaurantene i Spania.

«Vi er veldig takknemlige til Michelin-guiden Spania og Portugal for å ha satt pris på innsatsen vår. Og jeg vil takke, av hele mitt hjerte, det fantastiske teamet på Los Guayres og alle våre middagsgjester som stoler på at vi kan nyte en annerledes gastronomisk opplevelse, uten dem ville ikke alt dette vært mulig», fremhevet kokken Alexis Álvarez.

Nicolás Villalobos, daglig leder for hotellkjeden beCordial Hotels & Resorts, ønsket på sin side å fremheve det daglige arbeidet til teamet siden restauranten åpnet dørene i 2004: "Denne anerkjennelsen med Oscar for haute cuisine er en belønning pluss ekstraordinær innsats gjort av Alexis Álvarez og teamet hans gjennom årene som har forsøkt å alltid tilby den beste opplevelsen til middagsgjestene, ta vare på selv de minste detaljene og satse på innovasjon mens de respekterer landets smaker. Hos beCordial Hotels & Resorts er vi veldig stolte av dette flotte teamet”.

Del denne posten med andre :