Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Mirador del Balcón

| Ingen kommentar
Hvis du har kjørt over til vestsiden på Gran Canaria mellom Mogan og Agaete, og befinner deg i La Aldea de san Nicolás, så holder det ikke å bare besøke stranden Playa la Aldea, men du må absolutt også kjøre opp til den fantastiske utkiksposten Mirador de Balcón!

Gamleveien GC-200 som går fra Playa de Aldea mot Agaete er desverre stengt litt etter Mirador de Balcón, så hvis du vil kjøre videre opp til Agaete må du kjøre på den nye veien GC-2 gjennom tunellen, men et stopp på miradoren er uansett verdt det, og det tar ikke mer enn ca. 5 minutter fra du kjører av på hovedveien til du er framme, så det er ikke lange omveien og du vil ikke angre at du tok den lille ekstra turen.

En utkikspost som henger fra en klippe!

Dette spektakulære utsiktspunktet ligger altså på en slags steinbalkong bygd inn i en klippe som faller vertikalt ut over det blå Atlanterhavet. Herfra har du perfekt utsikt sørover mot La Punta de la Aldea og den lille fjellkjeden ofte kalt for Dragehalen, en vegg av kystklipper med topper i sikksakk-mønster som minner om halen til en drage! Er det klart vær har du også en fantastisk utsikt over til Teide og Tenerife, og du kan også se nordover helt til Puerto de las Nieves ved Agaete.

Link til kart på Google Maps.

Det bør kanskje nevnes at utkiksposten Mirador de Balcón ikke er spesiellt bra egnet hvis du har høydeskrekk, for du nesten bokstavelig talt befinner deg på en liten balkong av stein som nesten henger noen hundre meter over havet. Men, det skal sies at utsikten også er veldig bra hvis du holder deg oppe på veien, så det er bare å dra avgårde!

God Tur!
Del denne posten med andre :