Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hva skal man gjøre når det regner?

| Ingen kommentar
Ok, så du er på ferie på Gran Canaria og det regner. Heldigvis så skjer det ikke så ofte at det kommer regn på sørsiden av øya, men det er klart det kan være kjedelig hvis du bare er her i en uke eller to, og egentlig hadde tenkt å bruke dagene på stranden eller i bassenget. Så hva kan man gjøre på Gran Canaria hvis det regner? Her kommer i hvert fall noen forslag til ting du kan gjøre i regnvær:

Dra på shopping
Shopping er kanskje det mest innlysende, for i alle fall de fleste shoppingsenterene ligger under tak, og en liten shoppingrunde hadde du kanskje kommet til å tatt uansett? Bare styr unna Las Terrazas mellom Telde og Las Palmas, for der går du under åpen himmel. Atlantico i Vecindario er vel det nærmeste skikkelige senteret fra hotellene på sørsiden.

Besøk Poema del Mar
Det nye akvariet i Las Palmas er jo et perfekt utfluktsmål når det regner. Så slipper du liksom å misse en dag på stranden for å dra dit, for å dra dit bør du absolutt gjøre. Les mer om hva som finnes i lenken over.

Bowling på Holiday World
Holiday World er egentlig et utendørs tivoli i Maspalomas, men de har også en bowlinghall som kan passe bra når det er dårlig vær. Det finnes også en liten cafe der som serverer litt enkel mat og drikke.

Museum i Las Palmas
Det finnes flere museum du kan besøke i Las Palmas, hvor du også kan lære mer om den Kanariske historien. Casa de Colon og Museo Canario ligger begge i gamlebyen i Las Palmas. Der kan du også gå innom Santa Ana katedralen som ligger i det samme området.

Dra på Kino
Du har kanskje ikke norske tv-kanaler på hotellet, men de fleste har sikkert Netflix eller noe annet som gjør at de kan se på filmer på hotellrommet eller i leiligheten. Hvis ikke det frister går det ann å dra på Kino, det er flere steder du kan se filmer på engelsk.

Lei en bil og kjør til nordsiden
Selv om det regner litt, så er det helt supert å kjøre nordover på øya eller oppover i fjellet med bil. Det finnes mange plasser du kan besøke selv om det ikke er sol, kanskje et besøk til romfabrikken i Arucas passer bra?

Legg gjerne igjen en kommentar på Facebooksiden hvis du har andre gode forslag på ting man kan gjøre på Gran Canaria når det regner.
Del denne posten med andre :