Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Kino på Gran Canaria

| Ingen kommentar
På Gran Canaria finnes det en rekke kinoer, men flesteparten av de viser filmer som er dubbet til spansk. Selv om du kanskje forstår hva filmen handler om, er de fleste enige om at det er bedre å se en film på orginalspråket. Så hvor skal du gå på kino på Gran Canaria, hvis du vil se en film på engelsk?

I Vecindario i underetasjen på shoppingsenteret Atlantico, viser kinoen Yelmo Cines filmer på engelsk (eller orginalspråket) hver tirsdag. Klikk her for å se hva som vises, merkes med Versión Original Subtitulada om det er på engelsk!

En ganske ny utendørs kino ligger sør på Gran Canaria i Meloneras på C.C. Boulevard Oasis, rett ved siden av buss-stasjonen og mellom de to hotellene Lopesan Boabab og Gran Costa Meloneras. Her sitter dere i store skinnsofaer under åpen himmel, og kan bestille mat og drikke under hele filmen. De viser 2 filmer hver kveld, den første etter solnedgang ca. klokka 20.00, og den neste ca. klokka 22.00, og det er de nyeste filmene som vises hele tiden. Les mer om Moonlight Cinema på deres hjemmeside her, hvor du også kan bestille billetter. (Edit: Moonlight Cinema er nedlagt..)

Men også i Las Palmas finnes det muligheter hvis dere har lyst til å gå på kino og se en film på engelsk. På Multicines Monopol i Vegueta (det ligger rett ved siden av katedralen og Casa de Coln), viser de nye filmer på orginalspråket med spansk tekst. Du kan besøke hjemmesiden deres her for å se hvilke filmer som vises.


Hvis du synes det er greit å se filmene med spansk dubbing finnes det mange flere kinoer og velge mellom, blant annet på shoppingsenterene Atlantico i Vecindario, Las Terrazas og Las Arenas. God fornøyelse!
Del denne posten med andre :