Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Feriehus i Loma Dos

| Ingen kommentar
Høstferien sto for tur, og vi hadde bestillt et feriehus i Arguineguin denne gangen. Ettersom vi var sent ute med bestillingen på denne turen var det ikke så veldig mye å velge i mellom, men fordi flybilettene var gratis på grunn av fordelskortet fra Norwegian, hadde ikke prisen så veldig mye å si, det viktigste var at vi hadde tilgang på et eget privat basseng.

Nå ble ikke dette feriehuset i Loma Dos så allverdens dyrt uansett, og ca. 12.000 kroner for en uke er ganske greit hvis man skal sammenligne med å bo på et charterhotell i en uke. Utleieren er fra Tyskland og vi kan ikke annet enn å anbefale han videre, en startpakke med kveldsmat og frokost til den første dagen var kjøpt inn, og huset i seg selv var helt perfekt, om kanskje bare litt for stort for oss, men det visste vi jo egentlig allerede. Hvis du vil se flere bilder eller bestille et opphold her, kan du gå inn på Ruppelservices.com for å gjøre dette.

Loma Dos er et stille og rolig område på toppen av Arguineguin, hvor det bare er private leiligheter og feriehus, men det er ikke mer enn 5 minutter å gå ned til shoppingsenteret Ancora, hvor det ligger mange barer og restauranter. Vi var innom det som kanskje skal være den beste kinarestauranten på Gran Canaria, og en veldig bra italiensk restaurant helt nede ved havet ved siden av sjømannskirken, men det finnes også mange andre med god mat i nærheten. Man rekker desverre ikke over alt i løpet av en uke, men vi kan også anbefale et besøk til Los Vikingos som holder til på Ancora senteret.

Arguineguin ligger egentlig midt i smørøyet når man skal reise på ferie til Gran Canaria, ettersom man er bare 5 minutter unna både Maspalomas og Puerto Rico med bil, og strandturer til enten Anfi eller Amadores på dagen, ble kombinert med turer til Meloneras på kvelden. Et sted som absolutt kan anbefales.

Vil tipse om at det kan være lurt å ha en leiebil hvis dere planlegger i ta ferieturen til Loma Dos i Arguineguin, men det koster ikke mer enn 3 euro fra sentrum opp til huset. Hvis dere har lyst til å oppleve noen av fjellene på Gran Canaria, kan en tur opp til Soria anbefales, men da gjelder det å se opp for alle syklistene som kjører langsmed veien.
Del denne posten med andre :