Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Gratis flybilletter

| Ingen kommentar
Reklame

Nå har vi akkurat bestilt flybilletter til Gran Canaria i høstferien, og det kostet oss ikke en eneste krone! For godt til å være sant tenker du kanskje, men neida det er ikke det. Det eneste vi har gjort er å handle mat på kreditt i ett år. Nå lyser sikkert alle varsellampene, for man handler jo tross alt ikke mat på kreditt, men slik har vi i alle fall skaffet oss gratis flybilletter til Gran Canaria.

Bestill kredittkort fra Bank Norwegian (annonse)

Med kredittkortet til Bank Norwegian får vi nemlig cashpoints på alt som handles, og samler opp til den neste flyreisen som ikke koster noenting! Kortet gir nemlig cashpoints på alt du handler, som mat, klær, bensin og alt mulig annet. De cashpoints som du sparer opp kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian.

I tillegg gir kortet deg ekstra cashpoints når du kjøper flybilletter med Norwegian.  På lavprisbilletter utenlandsreiser får du inntil 5% og inntil 20% på fullfleks. På alle andre varer får du 1 % i opptjente cashpoints. Betaler du reisen med kortet, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Kredittkortet har heller ingen unødvendig årsavgift. Varekjøp med kortet er gebyrfritt, og når du reiser til utlandet, tilkommer ingen gebyrer om du tar ut kontanter i en minibank.

Den eneste catchen som du må huske på, er å alltid betale hele fakturaen når den kommer. Det er inntil 45 dager med rentefri kreditt, men hvis du ikke betaler hele beløpet når regningen kommer blir det dyre renter. Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764 kroner.

Poengene du samler opp kan benyttes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, og for at du skal kunne spare opp raskere, får du også ekstra poeng i over 150 forskjellige nettbutikker gjennom fordelsprogrammet NorwegianReward, hvor du kan få helt opp til 9 % cashpoints hvis du for eksempel kjøper klær på nettet.

Bestill kredittkortet fra Bank Norwegian her (annonse)
Del denne posten med andre :