Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bruce Springsteen til Las Palmas

| Ingen kommentar
Hvis du planlegger en ferie til Gran Canaria til våren, har du sjansen til å oppleve en av de største artistene som noensinne har holdt konsert på øya. Den 15. mai spiller selveste Bruce Springsteen på Estadio Gran Canaria i Las Palmas.

Springsteen kommer fra Sevilla den 13. mai og reiser videre til Barcelona for å holde konsert der den selveste 17. mai! Senere står også San Sebastian og Madrid på programmet til The Boss.

Billetter kan kjøpes her (trykk på engelsk hvis du ikke skjønner spansk), eller her,  men du bør være rask på avtrekkeren, for denne konserten blir trolig utsolgt om ikke så alt for lenge.

Det har vært flere superstjerner innom Las Palmas også i løpet av fjoråret, som vi har skrevet om tidligere, så det er bare å håpe på at enda flere velger å legge konsertene sine innom Gran Canaria også framover.

Billettene koster fra 60 til 70 Euro pluss avgifter, og over 45.000 personer vil kunne oppleve Bruce Springsteen live i Las Palmas! Salget av billetter starter i dag, torsdag 9. februar. God tur til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :