Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Høstferie på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Mange nordmenn kommer til å reise til Gran Canaria i høstferien i starten på oktober, etter at mye av sommeren i Norge regnet bort i år. De fleste charterselskaper melder om nesten utsolgt til Gran Canaria, men det finnes fortsatt noen få reiser ledig i uke 40 og 41 fra Norge til Kanariøyene, eller til andre reisemål som du finner i restplassene til Star Tour.

Selv om høstferien i syden vanligvis fylles opp av familier som har barn på skolen, satser reiseselskapene i år også på en ny trend som handler om barnefrie hoteller.

Star Tour har noe som heter Blue Couples hvor det benyttes hotellet Suite Princess i Taurito, og Ving satser på hoteller som heter Sunprime som man finner i Playa del Ingles og i Playa del Cura. Alle disse holder en bra standard, men også barnefamilier velger seg oftere og oftere hoteller med høyere standard i forhold til tidligere. Blue Village i Bahia Feliz på Gran Canaria er et bra eksempel på dette. Hotellet ble nylig pusset opp og her finnes det saltvannsbassenger, spasenter og leiligheter i moderne design.I høstferien blir det rundt 30 grader i skyggen på sørsiden av Gran Canaria, noe som ikke akkurat minsker lysten til solhungrige nordboere for å ta en ferietur til sydligere breddegrader. Om det er utsolgt for charterreiser til syden, går det alltids ann å bestille seg en ferieleilighet privat, og kombinere med rutefly fra for eksempel Norwegian, men også her begynner det meste å bli utsolgt allerede nå. Så følg med på restplassene for å se om du finner en billig reise til Gran Canaria i høstferien!
Del denne posten med andre :