Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Turismen tar seg opp igjen

| Ingen kommentar

 

Endelig sier nå mange på Gran Canaria, for nå begynner det igjen å ankomme litt turister til øya. Bildet over her er tatt i slutten av juni og da var det nok mest lokale gjester på stranden, men allerede fra den første uka i juli starter de norske charterselskapene med sine flyvninger til Gran Canaria igjen. Medregnet SAS og Norwegian går det fra den 2. juli 5 direktefly ned til ferieøya hver uke i sommer, og fra høsten av er det solgt veldig mange reiser, og det forventes storinnrykk av solhungrige skandinaver.

 

Kanariøyene har jo stort sett vært favoritten til nordmenn i vintersesongen, og i vinter vil trolig dette markeres enda sterkere, da mange kommer til å unngå mere eksotiske reisemål utenfor Europa, som Thailand osv. grunnet pandemien. At påbudet med munnbind utendørs ble opphevet forrige lørdag, hjelper nok også på.

 

70 % av alle hotellene på Gran Canaria har planlagt å åpne den 1. juli, mange av de har vært stengt siden mars i 2020, og turistmyndigheten forventer et belegg på ca 50 % i sommer, og mye høyere fra høsten av.

Del denne posten med andre :