Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Gran Canaria kalender for 2020

| Ingen kommentar
Under og etter skogbrannen på Gran Canaria i august, var det mange som ville hjelpe til økonomisk, og hva vil vel være bedre enn om du kan få med en kalender på kjøpet, med mange fine bilder fra øya? Perfekt til deg selv eller som julegave til noen andre som liker Gran Canaria!

Bestill her - 13.29 € pluss frakt

Kjøp din Gran Canaria kalender for 2020! Alt av overskuddet (ca 5 € per kalender) vil bli gitt til Fundación FORESTA, som bygger opp skogen igjen etter brannen på Gran Canaria. Oppbyggingen og planting av nye trær og vekster er en komplisert prosess, som må gjøres på bestemte tider av året. Hvis du ikke vil ha noen kalender er det også mulig å donere penger direkte til Fundación FORESTA på kontonummer: ES43 3058 6100 9927 2001 6023.

Hvis du vil bestille kalenderen, bruk rabattkoden ONESHIP (hvis den fortsatt gjelder) for billigere frakt. Sendes til hele verden. For å bestille, trykk på den gule knappen Legg i varekurv (Añadir al carro), skriv inn rabattkoden for frakt (Código del cupón) og fortsett til betaling (Continuar con el pago). Skriv inn navn, land, by, postnummer og telefonnummer. Velg fraktalternativ og betalingsmåte.

Bildene er tatt fra Amadores, Artenara, Arguineguín, Las Palmas, Puerto de Mogán, Pico de Las Nieves, San Agustin, La Garita, Temisas og San Bartolomé de Tirajana. Klikk på Vista previa, hvis du vil ha en forhåndsvisning.

Bestill her - 13.29 € pluss frakt
Del denne posten med andre :