Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

De 5 dyreste hotellrommene på Gran Canaria

| Ingen kommentar

Gran Canaria har et stort utvalg av luksushoteller som oppfyller forventningene til de aller mest krevende smakene. Til tross for det høye belegget som hotellene har om sommeren, med august som stjernemåneden, er det fortsatt noen rom ledige for de med litt mer komfortable lommer. Dette er de fem mest eksklusive rommene på øya.

1. Royal Suite på Lopesan Villa del Conde.
Hvem ønsker vel ikke å tilbringe ferien i et rom på 238 kvadratmeter? Vel, i denne spektakulære suiten på Villa del Conde blir drømmen en realitet. En keiserlig terrasse med utsikt over luksushotellet, til en pris av litt over 2.300 euro, for to netter i august.

2. Royal Suite på Lopesan Baobab Resort.
Det er et av de mest unike rommene vi finner på Gran Canaria. En oase inne i hotellet, små detaljer florerer gjennom hele rommet. Vegger skåret i mørkt tre med afrikanske motiver, lyse mellomrom og utsikt over Maspalomas sine helt enkelt imponerende sanddyner. Hvis du ønsker å nyte det, må du betale litt mer enn 2.300 euro for to netter i august.

3. Master Suite på Seaside Grand Hotel Residencia.
Seaside Grand Hotel Residencia ***** GL er av flere ansett som det beste hotellet på øya, og garanterer et sofistikert opphold med eleganse og ro. I sine fredelige omgivelser, hvor du finner alle slags bekvemmeligheter, kan du feriere som kongelige i en av hotellets suiter. I Master Suite finner vi 65 kvadratmeter innredet i spansk kolonialstil, med en terrasse med utsikt over bassenget og hagen. Hvis du ønsker å tilbringe en helg i august, vil det koste deg rundt 1.600 euro med frokost.

4. Presidential Suite på H10 Playa Meloneras Palace Hotel.
Denne suiten ligger i øverste etasje på hotellet, har det to soverom, egen stue og en dobbel terrasse med hengekøyer og utsikt over havet og bassenget. For ca 900 euro, kan du overnatte i Presidential Suite, og nyte alle de tilbudte fasilitetene.

5. Luksus Suite på Radisson Blu Resort.
Dette er det største rommet i komplekset, med sine over 200 kvadratmeter og havutsikt. Med tre soverom, inkluderer denne luksuriøse suiten blant annet et boblebad på balkongen med utsikt over havet eller fire TV-skjermer. Den omtrentlige prisen for to netter i august, er 1.900 euro. 

 

Det finnes selvfølgelig masse andre hotellrom i normale prisklasser også på Gran Canaria, og om pandemien nå forhåpentligvis er på vei bort, blir det trolig rift om plassene i året som kommer. Da kan det være lurt å allerede nå begynne å tenke på å booke noe til neste høst eller vinter.

Del denne posten med andre :