Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bitcoin til leilighet på Gran Canaria

| Ingen kommentar
bitcoin gran canaria
Etter å ha vært interessert en god stund og etter å ha lest ganske mye om Bitcoin og Kryptovaluta, plasserte jeg litt sparepenger i Bitcoin i sommer (2017), da kursen lå på litt over 3.000 dollar for en Bitcoin. Dette kan vise seg å bli den beste investeringen jeg noengang har gjort, eller så raser det og verdien forsvinner. Planen er i hvert fall å bruke Bitcoin til å kjøpe en leilighet på Gran Canaria om litt, så får vi se hvordan det går.

Per i dag er det ingen som kan si sikkert hvordan dette utvikler seg, men mange mener at prisen skal opp til et sted mellom 100.000 og en million dollar per Bitcoin, mens andre igjen advarer mot at verdien kan synke ned mot null. Det som er helt sikkert er at teknologien bak er utrolig spennende, og helt sikkert er kommet for å bli. Du er ikke lenger avhengig av en bank for å sende penger fra en person til en annen, siden blokkjeden som ligger til grunn, garanterer at overføringen skjer sikkert uten et mellomledd. 

Jeg vil gjerne tipse deg om Firi. Jeg bruker selv Norges største kryptovalutabørs for å investere i fremtidens valuta. Nå får du inntil 265 kroner i bitcoin, ethereum og andre kryptovalutaer for å teste ut Firi gjennom min invitasjon. Hva venter du på? Klikk her.


Verdien på Bitcoin ligger nå i desember 2017 på rett i underkant av 17.000 dollar, etter å ha hatt en ganske utrolig stigning denne høsten. Mange skriver om at dette er en boble som kan sprekke når som helst, men det har også blitt sagt nesten så lenge som Bitcoin har eksistert. Men om du vil kjøpe Bitcoin for å investere, bør du nok først sette deg inn i hvordan det hele fungerer, og ikke bare satse på at den blir verdt en million dollar om tre år. Det finnes tross alt ingen garantier, og alt du investerer kan gå tapt. Hva tror du, har Bitcoin kommet for å bli?

 

Oppdatering: Nå i 2024 er det vel kanskje ingen tvil om at Bitcoin er kommet for å bli. Verdien ligger i februar på litt over 50.000 dollar, mye på grun av at Finanstilsynet i USA har godkjent handel med såkalte ETFer, og det begynner å bli stuerent. De fleste eksperter snakker om en stigning opp til rundt 150.000 dollar eller mer i løpet av 2025, mens de mest optimistiske tror på en langsiktig pris på så mye som over 2 millioner dollar. Det er i hvert fall lite snakk om at verdien skal gå til null.

Del denne posten med andre :