Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bitcoin til leilighet på Gran Canaria

| Ingen kommentar
bitcoin gran canaria
Etter å ha vært interessert en god stund og etter å ha lest ganske mye om Bitcoin og Kryptovaluta, plasserte jeg litt sparepenger i Bitcoin i sommer (2017), da kursen lå på litt over 3.000 dollar for en Bitcoin. Dette kan vise seg å bli den beste investeringen jeg noengang har gjort, eller så raser det og verdien forsvinner. Planen er i hvert fall å bruke Bitcoin til å kjøpe en leilighet på Gran Canaria om litt, så får vi se hvordan det går.

Per i dag er det ingen som kan si sikkert hvordan dette utvikler seg, men mange mener at prisen skal opp til et sted mellom 100.000 og en million dollar per Bitcoin, mens andre igjen advarer mot at verdien kan synke ned mot null. Det som er helt sikkert er at teknologien bak er utrolig spennende, og helt sikkert er kommet for å bli. Du er ikke lenger avhengig av en bank for å sende penger fra en person til en annen, siden blokkjeden som ligger til grunn, garanterer at overføringen skjer sikkert uten et mellomledd. 

Hvis du vil kjøpe litt Bitcoin og synes det er greit at både du og jeg tjener 10 USD på å verve deg, registrerer du deg her hos Coinbase.

Verdien på Bitcoin ligger i skrivende stund på rett i underkant av 17.000 dollar, etter å ha hatt en ganske utrolig stigning denne høsten (2017). Mange skriver om at dette er en boble som kan sprekke når som helst, men det har også blitt sagt nesten så lenge som Bitcoin har eksistert. Men om du vil kjøpe Bitcoin for å investere, bør du nok først sette deg inn i hvordan det hele fungerer, og ikke bare satse på at den blir verdt en million dollar om tre år. Det finnes tross alt ingen garantier, og alt du investerer kan gå tapt.

Flere og flere selskaper aksepterer nå også Bitcoin som betalingsmiddel. Reise- og flyselskaper er noen som er først ute med å tilby dette, og for eksempel kan du nå benytte kryptovalutaen hos Expedia som blant annet eier Hotels.com når du kjøper en reise til Gran Canaria. Dette gjør at man ikke lenger er utsatt for svindel ved bruk av kredittkort, selv om svingninger i prisen fortsatt gjør at de fleste velger å betale på tradisjonelle måter.

Hva tror du, har Bitcoin kommet for å bli?


Del denne posten med andre :