Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

El Mexicana Vecindario

| Ingen kommentar
Mexicansk mat er noe av det beste som finnes, og sørøst på Gran Canaria i byen Vecindario, ligger trolig den beste Mexicanske restauranten på hele øya. Har du ikke vært her enda, må du absolutt ta turen til Vecindario for å nyte en bedre middag eller lunch.

La Mexicana åpnet i 2016, og her serveres det autentiske mexicanske retter som: Flautas de Pollo, Sopecitos, Nachos, Quesadillas, Sopesote, Elotes, Tacos Dorado, Carnitas, Tamales, Enchiladas verdes, Potosinas, Chimichanga, Supremas de pollo, Carne con chile og en helt utrolig Guacamole som tillages ved bordet. Hele menyen kan du se på hjemmesiden deres her, eller så finner du mer informasjon på Facebook-siden.

Eierne på La Mexicana, Ángel og Ivonne møttes i Shanghai i Kina, hvor hun jobbet som kokk på en meksikansk restaurant og han på en spansk restaurant. Sammen reiste de til Gran Canaria hvor de bestemte seg for å starte La Mexicana i 2016.

All mat lages med ferske råvarer, og du kan på forhånd si i fra hvor sterk du liker maten. Dette er Meksikansk mat på sitt aller beste, med helt uforglemmelige opplevelser og smaker 100 % meksikansk. Det anbefales å bestille bord, for det blir ofte fullbooket.

Adresse:
C/ La Centrifuga 22, Los Llanos Vecindario

Telefon:
+34 928 12 58 68

Åpningstider:
Lunch: 12:30 - 16:00
Middag: 20:00 - 00:00
(Stengt på mandager)
Del denne posten med andre :