Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Restaurante Locanda El Roque

| Ingen kommentar
Mange kommer seg aldri opp på nordsiden av øya når de er på ferie på Gran Canaria, men hvis du har lyst og får muligheten en gang, ligger det en liten bortgjemt perle som heter Locanda El Roque helt ute ved havet, sånn omtrent midt i mellom Arucas og Galdar. Det verste med denne restauranten er egentlig i finne fram, for resten er bare utrolig bra.

Den enkleste måten å kjøre hit fra sørsiden, er å følge motorveien opp mot Las Palmas, men ta av opp til venstre på GC3 før du kommer inn til selve byen. Når du kommer ned til havet på GC2 er du nesten framme, og når du kjører forbi Quintanilla gjelder det å følge med, for det finnes bare en liten avstikker ned til høyre, hvor du skal til El Roque. Du ser de hvite husene på bildet og parkerer på en stor grusplass, hvor det egentlig ikke ser ut som det finnes noe som helst, men da er målet bare noen hundre meter unna. Gå langs med husrekken på en slags liten gangvei til dere kommer lengst ut mot havet, og vips så er dere på den restauranten med kanskje den beste havutsikten på hele Gran Canaria.

De 82 hvite husene var tidligere malt i alle regnbuens farger, men det foregår nå en nødvendig oppussing av hele området som i hovedsak betales av myndighetene og det ble desverre bestemt at alle husene skulle males hvite. Men fint er det nå uansett.

Den kan være lurt å bestille bord (, for det er ikke mer enn 7 bord innendørs og det var helt fullt, men på terrassen ute er det kanskje en 8-10 bord med en fantastisk utsikt. Men vær oppmerksom på at det er gjerne litt kaldt ute om det ikke er sol. De har en ganske liten meny med noen foretter, pasta, risotto, fisk og kjøtt, samt hvite viner fra alle Kanariøyene og et par røde fra Rioja. Men når et fat med dagens ferske fangst fra havet ble presentert, var det bare å se bort i fra menyen, og ta det som huset anbefalte. Grillet nyfisket Lubina med papas arrugadas og stekte grønsaker ble servert, og det var absolutt verdt en kjøretur på litt i underkant av en time.

Pris? Dyrere enn McDonalds men billigere en å gå ut å spise i Norge. Omtrent samme som andre bra restauranter på turistområder på Gran Canaria.
Del denne posten med andre :