Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ny bok fra Gran Canaria

| Ingen kommentar
Den 14. september i år kom det ut en ny bok, hvor handlingen utspiller seg på Gran Canaria. Forfattere er Mari Jungstedt og Ruben Eliassen som begge bor på Gran Canaria, og nå gir ut en ny krimserie hvor alt foregår på ferieøya. Dette er kanskje årets beste ferielektyre å ta med seg nedover.

Forlagets omtale av boka:
Tidlig en morgen putrer en liten fiskebåt inn mot havnen i Arguineguín på Gran Canarias sørkyst. En av fiskerne får øye på en død kvinne på klippene nedenfor den norske sjømannskirken. Hun er blond, naken og kroppen er arrangert etter et berømt 1400-tallsmaleri: Venus' fødsel. Politiet får uventet hjelp fra den svenske journalisten Sara Moberg som driver den skandinaviske avisen på øya, og av den norske, tidligere politimannen Kristian Wede som er nyansatt på konsulatet i Las Palmas.

Boka skildrer også miljøet på øya, med beskrivelser av kjente feriesteder hvor handlingen foregår. Dette er ikke en bok som i hovedsak handler om turister som reiser til Gran Canaria, men om et fiktiv norsk miljø av fastboende. Så kan du jo selv prøve å finne ut om det er basert på noen sanne historier, eller om alt bare er funnet opp.

I boka kommer du til kjente steder som Arguineguín og Playa del Ingles, men også litt mere ukjente steder oppover i fjellene. Kanskje frister den deg til å utforske nye steder på øya, hvor du ikke har vært tidligere?

Den svenske utgaven av denne boken har allerede solgt i mer enn 90.000 eksemplarer, så dette er en perfekt bok å ta med seg til solsengen på Gran Canaria.

Del denne posten med andre :