Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Klart for ny strand i Tauro

| Ingen kommentar
Da er det endelig klart for en ny strand ved Taurodalen! Entreprenørselskapet Santana Cazorla har fått godkjenning fra Kystvernet til å utvide stranden i Tauro sør på Gran Canaria, og kommer til å fylle på med ny sand, samtidig som at hele stranden også kommer til å bli endret.

Rullesteinstranden i Tauro vil snart ikke være til å kjenne igjen, ettersom det nå skal fylles på med hvit sand fra Bahamas og stranden blir nesten 300 meter lang og nesten 50 meter bred når den blir ferdig.

Planene for utbygging i Taurodalen ble opprinnelig laget av Bjørn Lyng for mange år siden, og nå ser det endelig ut til å dette kan bli en realitet, etter en rekke byråkratiske utsettelser. I tillegg til sandstranden skal det også bygges en marina med trolig over 500 båtplasser. Et shoppingsenter er også planlagt, selv om sistnevnte ennå ikke er formelt godkjent. Flere hoteller er også underveis, sammen med restauranter og parkanlegg. Det snakkes også om en strandpromenade som skal koble stranden i Tauro sammen med Amadores-stranden litt lenger borte på vei mot Puerto Rico.

Denne utbyggingen fører altså til at det kommer ennå en hvit sandstrand på Gran Canaria, samtidig som at dette forhåpentligvis fører til enda flere arbeidsplasser på sørsiden av øya.
Del denne posten med andre :