Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ny sesong på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Sommeren er nesten over og vi er klar for nok en ny sesong på Gran Canaria denne vinteren. Som du kanskje legger merke til har vi fått oss noen nye samarbeidspartnere her på Gran Canaria Ferie, og en god nyhet fra nettop Apollo gjelder for barnefamilier som skal reise til syden. Nå kan nemlig familier som reiser med barn la barna spise for kun en krone, hvis de voksne har bestillt enten frokost, halvpenson eller all-inclusive (gjelder på utvalgte hoteller). Men nok reklame for Apollo, du kan klikke deg inn på deres nettsider hvis du vil vite mer eller bestille en sydenreise.

Denne sommeren har det vært varmt på Gran Canaria, og med flere hetebølger som det har vært i sommer, blir det godt med litt mer normale temperaturer utover høsten og vinteren. I skrivende stund er det 38 grader, og en calima ligger over Kanariøyene. Denne sanden som driver inn fra Sahara sammen med hetebølgen, gjør at nesten det eneste man kan gjøre er å ligge i skyggen i nærheten av et basseng og innta masse kald drikke!

Den europeiske finanskrisen merkes også godt blant lokalbefolkningen på Gran Canaria, hvor nå arbeidsledigheten er på hele 33 %, så at en ny høysesong er i anmarsj skader ikke akkurat så veldig. Det planlegges også nå en omfattende oppussing av hoteller, kjøpesentre og parkområder. Denne oppussingen gjelder til og begynne med Bahia Feliz, San Agustin, Playa del Ingles, Maspalomas og Meloneras, så her vil det komme mange nye arbeidsplasser. Det satses på hoteller i høy standard for å bedre øya som turistdestinasjon.

I denne reiseguiden kan du lese om de fleste feriestedene som finnes på Gran Canaria, fra Bahia Feliz til Puerto de Mogan, og også om en rekke med utflukts- og aktivitetsmål. Du kan også lese om litt mer uvanlige og mindre kjente steder for eksempel på øst og nordsiden av øya. Har du forslag til andre ting eller steder du vil vite mer om, legger du bare igjen en kommentar under her så får vi se hva flest folk vil lese mer om. Selv om mange forbinder Gran Canaria med bare sol og strand, finnes det mye mer man kan oppleve hvis man bare reiser litt unna de kjente feriestedene på sørsiden av øya.

Flere nyttige artikler og reisebeskrivelser kommer utover høsten og vinteren, og hvis du finner noen brukbare tips her så er det bare å like oss på Facebook som takk for hjelpen :) God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :