Reiseguide om Gran Canaria

Tripadvisor Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Påske på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Det er ikke så lenge til påskeferien og mange velger nok å reise til Gran Canaria for å feire påske, fremfor en tur på fjellet i år. Hvis du vil oppleve noe mer enn bare å tilbringe late dager på stranden, kan kanskje en tur til Las Palmas være en idé i påsken, ettersom veldig mange spanjoler reiser fra byen ned til strendene i sørenden av øya, og det fort blir overbefolket på populære strender som Amadoresstranden utenfor Puerto Rico. Bare det å finne seg en parkeringsplass er tilnærmet umulig hvis dere har en leiebil.

I Las Palmas har du også muligheten til å kunne oppleve noen av påskeprosesjonene som du kan se spesielt på langfredag i Las Palmas. Prøv for eksempel et besøk til den gamle bydelen Vegueta, hvor religiøse statuer blir bært rundt i gatene, noe som er en typisk spansk måte å feire påsken på. Men også på kvelden på palmesøndag, kan det være mye å oppleve inne i hovedstaden på Gran Canaria.

For de som heller vil ta en tur til sjømannskirken i Arguineguin i påsken, holder denne gudstjenester i den katolske kirken i Arguineguin i påskeuken. Skjærtorsdag, langfredag og første påskedag begynner det klokken 18.00. Her blir det sikkert fullt, så det kan nok være lurt å være litt tidlig ute for å få plass. Ellers så går det også ann å besøke noen kirker lenger nord på Gran Canaria, hvor for eksempel en tur til Teror eller Arucas kan anbefales.Uansett om det er påskefeiring eller bare slaraffenliv på stranden eller ved bassenget som er planen for påskeferien, er i hvert fall sommertemperaturene kommet til Gran Canaria igjen. Det blir sol og minst 20 grader hver dag framover. God ferie!
Del denne posten med andre :