Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Påske på Gran Canaria

| Ingen kommentar


Nå starter påskeferien og mange velger å reise til Gran Canaria for å feire påske, fremfor en tur på fjellet i år. Hele 14 fly går fra Norge til Gran Canaria i dag, og det skal ikke finnes et eneste ledig sete å oppdrive.

 

Hvis du vil oppleve noe mer enn bare å tilbringe late dager på stranden, kan kanskje en tur til Las Palmas være en idé i påsken, ettersom veldig mange spanjoler reiser fra byen ned til strendene i sørenden av øya, og det fort blir overbefolket på populære strender som Amadoresstranden utenfor Puerto Rico. Bare det å finne seg en parkeringsplass er tilnærmet umulig hvis dere har en leiebil.

I Las Palmas har du også muligheten til å kunne oppleve noen av påskeprosesjonene som du kan se spesielt på langfredag i Las Palmas. Prøv for eksempel et besøk til den gamle bydelen Vegueta, hvor religiøse statuer blir bært rundt i gatene, noe som er en typisk spansk måte å feire påsken på. Men også på kvelden på palmesøndag, kan det være mye å oppleve inne i hovedstaden på Gran Canaria.

For de som heller vil ta en tur til den norske sjømannskirken i Arguineguin i påsken, har de følgende program for påskeuka:

 

Skjærtorsdag 14. april
18.00 Skjærtorsdagsmåltid (sted: sjømannskirken)
Måltid, salmesang og tekstlesning.

 

Langfredag 15. april
11.00 Friluftsgudstjeneste ved Korset
Vil du gå sammen med oss oppover? Oppmøte ved rundkjøringen i Patalavaca klokken 10.00

 

Påskeaften (lørdag): stengt

 

Påskemorgen 17. april
10.00 Påskefrokost
12.00 Gudstjeneste
(sted: sjømannskirken)

 

Ellers så går det også ann å besøke noen kirker lenger nord på Gran Canaria, hvor for eksempel en tur til Teror eller Arucas kan anbefales. Uansett om det er påskefeiring eller bare slaraffenliv på stranden eller ved bassenget som er planen for påskeferien, er i hvert fall sommertemperaturene kommet til Gran Canaria igjen. Det blir sol og minst 20 grader hver dag framover. God ferie!

Del denne posten med andre :