Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Favoritten er Gran Canaria

| Ingen kommentar
Turismen på Gran Canaria går endelig lyse tider i møte, for til nå i 2011 har nesten 3 millioner turister reist på ferie til Gran Canaria, og det er ingenting som tyder på at dette vil forandre seg fremover.

For norske turister er dette helt klart den store favoritten blant reisemål over hele verden, men også resten av Kanariøyene har hatt en oppblomstring innenfor turismen i år. Det regnes med at over 12 millioner personer kommer til å besøke øygruppen i løpet av 2011, noe som vil være ny rekord i antall turister som reiser på ferie til Kanariøyene.

Noe av skylden for denne økningen av turister ligger nok i situasjonen som var i Egypt i vinteren som var, men nå spekuleres det i at Egypt vil innføre forbud mot både alkoholservering på hotellene, bikiniforbud på strendene og at ugifte par ikke får dele hotellrom. Dette vil nok ikke akkurat styrke Egypt sine sjanser til å ta i mot flere skandinaviske turister den nærmeste tiden, hvis dette skulle bli en realitet. Trolig vil mange charterselskaper kutte ned på antall flygninger til Egypt, og heller sette inn ekstrafly til Kanariøyene, med ferieøyene Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote i spissen.
Gran Canaria regnes av en del som kanskje et litt kjedelig reisemål, men har man en uke eller to til rådighet, og vil ha en rimelig kort flytur kombinert med et solsikkert klima, er det ikke så veldig mange alternativer å reise til på vinterstid. Når man i tilegg har flotte strender som Amadores, Anfi og Playa del Ingles og masse flott natur og spennende fjell, er det vel ikke så rart at mange reiser til Gran Canaria. Les gjerne mer om de forskjellige feriestedene og aktivitetene som finnes på Gran Canaria i denne reiseguiden, og planlegg eller bestill din neste ferie til øya. God ferietur!
Del denne posten med andre :