Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sommerferie på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Det er snart klart for sommerferie, og i år kommer Gran Canaria på plass nummer 7 på listen over de mest besøkte reisemålene i Europa i sommer. Tidligere var det mange som trodde det ble for varmt på Kanariøyene om sommeren, men mange er nå blitt klar over at klimaet på Gran Canaria ofte er mye mer behagelig på sommeren enn en god del plasser i Middelhavet.

Gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i juni, juli og august ligger på mellom 28 og 29 grader på dagtid, i motsetning til nærmere 40 i for eksempel Hellas og Tyrkia. Så selv om flyturen fort blir en time eller to ekstra, velger nå flere og flere seg til Kanariøyene også på sommeren. Badetemperaturene er også behagelige, og det er ikke like kjølig i fjellet som det av og til kan være på vinterstid.

I følge charterselskapet Star Tour er det Kreta, Mallorca og Tyrkia som stikker av med de fleste gjestene nå i sommer, men selskapet øker også kapasiteten på hoteller og feriesteder på Gran Canaria i forhold til tidligere år.I år kan du velge mellom feriestedene Amadores, Arguineguin, Bahia Feliz, Meloneras, Maspalomas, Taurito, Playa del Ingles, San Agustin, Puerto Rico, Puerto de Mogan og for de som ønsker noe helt utenom det vanlige, en gammel herregård gjort om til hotell i Arehucas på nordsiden av Gran Canaria.

Det ventes at nærmere to millioner nordmenn skal reise utenlands på sommerferie i år, og det ser ut til en god del av oss velger en reise til Gran Canaria denne sommeren. For alle som skal på ferie til Gran Canaria er det bare å ønske god tur!
Del denne posten med andre :