Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Salobre Golf

| Ingen kommentar
Salobre Golf er et relativt nytt område på Gran Canaria, og selv om det kanskje kan føles som en litt avsides plass, ligger en av de beste golfbanene på øya her. Salobre ligger på oversiden av motorveien, omtrent midt i mellom Maspalomas og Arguineguin sør på Gran Canaria.

Det har blitt bygget en god del luksusvillaer her oppe, og les gjerne vår anbefaling her; om du vil leie en luksusvilla. Et av de absolutt beste hotellene på øya ligger også i Salobre, Sheraton Salobre Golf Resort & Spa. Dette er et 5 stjerners hotell med alle fasiliteter du kan tenke deg, og det ligger bare et steinkast unna golfbanene. For du finner nemlig to 18-hulls golfbaner i Salobre, som begge holder godt internasjonal standard.

Salobre Norte som er designet av den kjente Ron Kirby som også var med på å utforme Meloneras Golf. Banen er tilpasset det spesielle kanariske vulkanlandskapet, noe som gir spillerne en helt spesiell utfordring og omgivelser. Denne har par 72.

Salobre Sur er designet av den velrenomerte Roland Favré, og herfra har du fantastisk utsikt både over fjellene og til havet. Banen har par 71. Begge disse golfbanene på Gran Canaria passer for golfspillere på alle nivåer.

Bestill overnatting på Sheraton og andre hotell i Salobre.
Skal du kombinere en ferietur hit med golf og litt strandliv bør du ha en leiebil til rådighet, for det er en kjøretur på noen kilometer ned til stranden ved Maspalomas eller Playa del Ingles. Eller så går det som sagt ann å leie seg en privat villa med eget svømmebasseng. Den eneste ulempen med disse, er at de ligger i en forholdsvis høy prisklasse, men standarden og servicen er helt fantastisk! God ferie til Salobre og Gran Canaria!
Del denne posten med andre :