Reiseguide om Gran Canaria

Tripadvisor Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Vinn gavekort hos Solia!

| Ingen kommentar
Solia.no: Det Store Premiespill: Premier for 1 million. Du kan vinne et reisegavekort på 10.000 kroner og kan for eksempel reise til Gran Canaria! Det koster ingenting å delta. (konkurransen er avsluttet)

Besøk Solia.no for billige reiser!


Hovedpremier og lodd:
Hovedpremiene i konkurransen er gavekort på reiser hos Solia. Tilsammen er det 15 reisegavekort til utlodning. Du opptjener ett lodd i konkurransen hver gang du spiller. Utover dette får du 20 ekstra lodd, hvis du påmelder deg SMS’er fra Solia. Du har også mulighet for å vinne lodd i din daglige spilling. Vi trekker vinnere av de forskjellige gavekortene i uke 12, 2019 og vi kontakter vinnerne via e-post. Vinnerne offentliggjøres med fornavn, forbokstav i etternavn og by på vår hjemmeside, så snart de er funnet. Vinnerne kontaktes via e-post og har deretter 1 uke til å svare tilbake. Dersom vinnerne ikke svarer går premiene videre til andre, som vi finner ved en ny loddtrekning. De opprinnelige vinnerne kan i dette tilfellet ikke gjøre krav gjeldende mot Solia. Premiene sendes etter avtale. Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekt e-postadresse. Vi tar ikke på oss ansvaret for e-post som ikke kommer frem. Gavekortet er personlig og kan ikke byttes om til kontanter eller andre premier.
Solia avholder premieavgiftene som konkurransen utløser.

Når du påmelder deg spillet, aksepterer du å motta nyhetsbrev fra Solia, samt epost i forbindelse med spillet - både dette og andre kommende spill fra Solia om premier. Utover dette aksepterer du at vi bruker andre opplysninger som vi har om deg, til å tilpasse markedsføringen til deg. Se mer i vår persondatapolitikk her.

Deltakere:Konkurransen er åpen for alle over 18 år, som er bosatt i Norge. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere alderen på vinneren. Medarbeidere i TravelCo Nordic og medlemmer av deres husstander kan ikke delta i konkurransen.

Konkurranseperiode og betingelser:
Du kan delta i konkurransen hver dag i perioden 17. januar 2019 t.o.m. 14. mars 2019. Du deltar ved å ta 9 fiktive bilder. Får du tre like bilder, har du vunnet en premie. Når du vinner, mottar du en epost med informasjon om hvordan du får din premie.

I konkurransen kan du vinne følgende premier:
1 gavekort hos Solia på kr. 10.000*
1 gavekort hos Solia til Madeira på kr. 10.000**
1 gavekort hos Solia til Storbyferie på kr. 5.000***
12 x 1 gavekort hos Solia på kr. 500*
7500 x 1 gavekort til CEWE Color fotobok, verdi kr. 100****
5000 x 1 leiefilm fra Blockbuster

* Gavekortet kan benyttes på alle reiser i Solias program. Reisen skal bestilles minst 60 dager før avreise, og reisen skal avvikles i 2019. Gavekortet kan ikke byttes om til kontanter eller andre premier. Det kan kun benyttes ett gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre kuponger, rabatter eller gavekort. Dersom reisen koster mer enn beløpet du har vunnet, betaler du selv differansen.
**Gavekortet kan benyttes på en Solia-reise til Madeira i 2019 eller i 2020. Reisen må kjøpes senest 28. mai 2019. Gavekortet kan ikke byttes om til kontanter eller andre premier. Det kan kun benyttes ett gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre kuponger, rabatter eller gavekort. Koster reisen mer enn 10.000 kr., betaler du selv differansen.
***Gavekortet kan benyttes på en valgfri storbyferie fra Solia i 2019 til en verdi av 5.000 kr. Reisen må kjøpes senest 28. mai 2019. Gavekortet kan ikke byttes om til kontanter eller andre premier. Det kan kun benyttes ett gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre kuponger, rabatter eller gavekort. Koster reisen mer enn 5.000 kr., betaler du selv differansen.
****For de 100 kr. kan du få en CEWE FOTOBOK Mini, eller du kan velge å bruke de 100 kr. som tilskudd til en annen type av CEWE FOTOBOK. De 100 kr. dekker ikke forsendelsen av fotoboken.
Del denne posten med andre :