Reiseguide om Gran Canaria

Tripadvisor Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Black Friday Hotell på Gran Canaria 2017

| Ingen kommentar
Hvis du har planlagt å reise til Gran Canaria denne vinteren, bør du bestille hotellet ditt i dag. Hotels.com kjører et Black Friday salg utenom det vanlige, hvor du kan få rabatt helt opp til 60 % av prisen på hotellet, men da må du bestille oppholdet i dag eller senest før mandag!

Rabatten varierer litt fra hotell till hotell, men kan komme helt opp i 60 %, noe som tilsvarer ganske mye penger hvis du bestiller en uke på hotell på Gran Canaria, avhengig av hvilken standard du ønsker å bestille. Klikk her for å bestille overnatting fra Hotels.com. Gjelder kun fra den 27 til 27 november 2017!

Hotels.com kjører også tilbud helt fram til mandag, med mellom 40 og 60 % rabatt av vanlige priser, så bestill nå for å sikre deg en billig tur til Gran Canaria denne vinteren. Merk at dette kun gjelder bestillinger som blir foretatt mellom den 24 og 27 november, men reisedatoer kan være fra 25. november 2017 til og med den 31. mars 2018. Klikk her for å komme til tilbudene på hoteller på Gran Canaria. Husk å bestill senest den 27. november.

Høsten har vært helt fantastisk på Gran Canaria så langt i år, med gode temperaturer og sol som vanlig. Så bestill hotellet ditt i dag for å sikre deg den billigste prisen med årets beste Black Friday tilbud.
Del denne posten med andre :